Φροντίδα

Στο πρότυπο εκτροφείο Cavalier Ness η φροντίδα για την υγεία, την καλή φυσική κατάσταση και την ευζωΐα των μικρών μας φίλων είναι αδιάκοπη.

./uploads/filemanager/cavalier-ness-06.jpg


Για όποιους ενδιαφέρονται να γίνουν κηδεμόνες ενός Cavalier King Charles Spaniel, οι λόγοι για τους οποίους μπορείτε να εμπιστευτείτε το πρότυπο εκτροφείο Ness είναι πολλοί, άλλοι περισσότερο εμφανείς και άλλοι λιγότερο. Όλοι όμως μπορούν να συνοψιστούν στην βαθιά αγάπη που τρέφουμε για αυτά τα ιδιαίτερα σκυλιά, η οποία είναι έκδηλη σε όλα όσα κάνουμε:

Eξειδικευμένη διατροφή

Τη διατροφή των Ness Cavaliers επιμελείται η Γεωργία Τριάντου, βάζοντας σε χρήση τις επαγγελματικές της γνώσεις πάνω στην διατροφολογία και προετοιμάζοντας για αυτά γεύματα υψηλής βιολογικής αξίας, καθώς και βιολογικές λιχουδιές και μπισκότα από βιολογικά υλικά, χωρίς αρώματα, χημικά και συντηρητικά, πλούσια σε πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής άξιας, ω3 λιπαρά, και φυτικές ίνες, τα οποία τους παρέχουν όλα τα συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός τους.

Συχνός κτηνιατρικός έλεγχος

Η οικογένεια του Ness Cavaliers υπόκειται σε ολοκληρωμένο τακτικό κτηνιατρικό έλεγχο από τον Dr Μαντζιάρα Γεώργιο DVM, PhD, ο οποίος φροντίζει για τις υπερηχοτομογραφίες τους, τις ενδοσκοπήσεις, και τα triplex τους, αλλά και από την κτηνίατρο Πόπη Ρουμελιώτη η οποία φροντίζει για τους εμβολιασμούς τους και τις λοιπές φαρμακευτικές τους ανάγκες.

Άριστη υγεία

Με υπευθυνότητα απέναντι στον γενεαλογικό χάρτη και τα διακριτά χαρακτηριστικά των Cavalier King Charles Spaniels, το πρότυπο εκτροφείο Ness καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει την καλή σωματική και ψυχική υγεία του κάθε σκύλου, φροντίζοντας να προέρχεται από υγιείς επιγόνους, ελεύθερους από κληρονομικές ασθένειες, και με εν γένει άριστη υγεία. Τα Ness Cavaliers συνοδεύονται στη νέα τους οικογένεια με τα ατομικά τους DNA Tests για την κερατοεπιπεφικίτιδα και την ιχθυόμορφη δερματίτιδα CKCSID, όπως και για την επεισοδιακή κατάρρευση (episodic falling syndrome -EFS) από το Ινστιτούτο GENOMIA στην Τσεχία. Για το DNA Test παίρνουμε δείγμα από τον βλεννογόνο του στόματος της παρειάς με ειδικό βουρτσάκι το οποίο αποστέλλεται στο εργαστήριο σε ειδικό kit.

Άψογες συνθήκες διαβίωσης

Το πρότυπο εκτροφείο Ness διαθέτει τις πλέον κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης για τα Cavaliers του: έκταση με τεράστιο κήπο, συνεχή ενασχόληση με τη σωματική άσκηση, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία τους και ειδικά εξοπλισμένο χώρο για την περίοδο της γέννας. Με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στον γενεαλογικό χάρτη των Cavalier King Charles Spaniels, το πρότυπο εκτροφείο Ness δεσμεύεται στην επιλεκτική εκτροφή και την άριστη ανατροφή αυτών των θαυμάσιων πλασμάτων. Το Ness καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει την καλή σωματική και ψυχική υγεία του κάθε σκύλου, φροντίζοντας να προέρχεται από υγιείς επιγόνους, ελεύθερους από κληρονομικές ασθένειες και με εν γένει άριστη υγεία.

 

×